Ben jij een autoliefhebber en wil je graag werken bij een groeiend bedrijf? Waar inzet en gedrevenheid beloond worden? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Zo ziet jouw functie bij The Engineer’s Garage eruit

In deze zelfstandige functie stel je diagnoses gebaseerd op analyses en ervaring. Je voert zowel regulier onderhoud als complexe reparaties uit. Gedreven door vakkennis en enthousiasme laat jij je niet uit het veld slaan. Hierdoor is het werk afwisselend en uitdagend; elke dag is anders.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke collega. Passie, kennis en ervaring met BMW is een harde voorwaarde. Je bent een autoliefhebber in hart en nieren!

  • diploma 1e autotechnicus of hoger
  • diploma APK-keurmeester
  • rijbewijs B

Wat bieden wij?

Ons bedrijf is voortgekomen uit liefhebberij voor auto’s en in het bijzonder BMW’s. Kwaliteit leveren en aandacht hebben voor de klant is de sleutel tot succes. Wij zijn een relatief jong team en bedienen een groeiende vaste klantenkring. The Engineer’s Garage is inmiddels een begrip.

Wij bieden een fijne werksfeer, goede werkplek, leuke uitjes, en de mogelijkheid om mee te groeien met ons bedrijf.

Ben je geïnteresseerd?

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan een mailtje met je CV naar info@theengineersgarage.com. Langs komen om meteen kennis te maken mag natuurlijk ook!