MINI

Door jarenlange ervaring met MINI hebben wij veel kennis paraat. Daarnaast beschikken over het juiste (speciaal) gereedschap en de officiële MINI diagnoseapparatuur. Naast onze ruime ervaring in normale reparaties en service kunnen wij door de Engineering achtergrond van Wout en Nick (beide technische ingenieur) ook zeer compliceerde problemen op een analytische manier oplossen.

Elke MINI is bij ons welkom, van reguliere servicebeurt tot een complete revisie.

Service en onderhoud aan uw MINI wordt bij ons op hetzelfde niveau uitgevoerd als bij de dealer, echter tegen een vaak gunstiger tarief en met volledige transparantie. In veel gevallen kunnen wij ook interessante oplossingen en upgrades bieden die de dealer niet mag uitvoeren.

Aankoopkeuring

Door jarenlange ervaring kennen wij de model-specifieke issues van elke MINI, waardoor wij de auto in relatief korte tijd kunnen beoordelen. Een kleine investering (~€125) levert u mogelijk een goede onderhandelingspositie op, of behoed u juist van een miskoop!

Onderhoud & reparatie

Reguliere service beurten worden uitgevoerd naar MINI standaarden en met originele onderdelen. Uiteraard worden hierbij ook de service intervallen en historie bijgewerkt in het boekje en board computer.