Maserati

Uw Maserati is welkom voor elke klus, van onderhoudsbeurt tot aan complete revisie!

Het merk Maserati maakt bij elke autoliefhebber iets los. Bij onze Ferrari en Maserati monteur Bob was de passie voor beide merken al vroeg aanwezig. Na enkele jaren als BMW monteur werkzaam te zijn geweest, heeft Bob zijn droombaan bemachtigd bij een bekende Ferrari/Maserati dealer in Nederland.

Bob heeft in deze 8 jaar diverse trainingen en (motor-specifieke) cursussen gevolgd, deels in Modena. In 2018 is Bob met twee compagnons (Wout en Nick) The Engineer’s Garage begonnen. Hier voert hij met grote passie onderhoud en reparaties uit aan Ferrari’s en Maserati’s, zonder de beperkingen van een groot dealerschap.

Aankoopkeuring

Door jarenlange ervaring kennen wij de model-specifieke issues van elke Maserati, waardoor wij de auto in relatief korte tijd kunnen beoordelen. Met een kleine investering (~€175) levert u mogelijk een goede onderhandelingspositie op, of behoed u juist van een miskoop!

Reparatie

Wij hebben veel ervaring met de zwakke punten van bepaalde Maserati’s, bijvoorbeeld het reviseren van de variators.

Onderhoud

Reguliere service beurten worden uitgevoerd naar Maserati standaarden en originele onderdelen. Uiteraard worden hierbij ook de service intervallen en historie bijgewerkt in het boekje.