Ferrari

Ferrari onderhoud & reparatie

Het merk Ferrari zal bij vrijwel elke autoliefhebber iets los maken. Zo ook bij onze Ferrari monteur Bob. De passie voor het merk zat er bij hem al heel vroeg in en gecombineerd met zijn enthousiasme heeft het ertoe geleid dat hij jaren geleden, na enkele jaren als BMW monteur werkzaam te zijn geweest, zijn droombaan kon bemachtigen als officiële Ferrari monteur bij een bekende Ferrari dealer in Nederland. Na 8 jaar als officieel monteur werkzaam te zijn geweest werkte hij nog altijd met hetzelfde enthousiasme aan de Ferrari’s, echter voelde hij zich steeds meer bekneld door bepaalde beperkingen van een officiële merkdealer.

Op dit punt in 2018 is hij samen met zijn twee compagnons Wout en Nick The Engineer’s Garage begonnen. Hier voert hij met nog grotere passie onderhoud en reparaties uit aan Ferrari’s, zonder de beperkingen van een groot dealerschap. Daarnaast wordt hij ondersteund door de theoretische kennis van zijn twee compagnon’s die beiden een technische ingenieursopleiding hebben gevolgd, waardoor vrijwel elk probleem, hoe gecompliceerd ook, opgelost kan worden.

Uw Ferrari is bij ons welkom van een simpele onderhoudsbeurt tot aan een complete revisie.

De reparatie of onderhoud aan uw Ferrari wordt bij ons op hetzelfde niveau uitgevoerd als bij de Ferrari dealer, echter tegen veel gunstigere tarieven en volledige transparantie. Als uw Ferrari in het verleden bij de dealer in onderhoud is geweest, bestaat zelfs de kans dat Bob reeds eerder aan uw Ferrari heeft gewerkt. Naast onze gunstigere tarieven onderscheiden wij ons van de dealer door onze vrijheid om met uw mee te denken voor een doeltreffende oplossing voor gecompliceerde problemen.  

 

'99 550 Maranello

Deze auto hebben wij op alle mogelijke vlakken aangepakt. Lees hier meer over dit project….

Mille Miglia

Deze Ferrari 340 Superamerica Vignale Spider is de enige 340 op aarde met een Vignale body. Jaarlijks neemt deze auto deel aan de bekende Mille Miglia rally waarbij wij met trots de technsiche ondersteuning mogen leveren voor deze iconische auto die onder het bewind van Enzo Ferrari in 1952 ook deelnam aan de Mille Miglia.

488 Challenge

Sinds 2019 verzorgen wij het raceprogramma van deze 488 Challenge. Wij dragen zorg voor onderhoud en preparatie en hebben tevens de mogelijkheid om technische ondersteuning te verzorgen op het circuit.