Aankoopkeuring BMW

Als u een interessante auto op het oog heeft, is het verstandig de technische staat te laten beoordelen door iemand die buiten het koopproces staat. Door jarenlange ervaring kennen wij de modelspecifieke issues van elke BMW M & Alpina, waardoor wij de auto in relatief korte tijd kunnen beoordelen. Een kleine investering (~€ 200) levert u mogelijk een goede onderhandelingspositie op, of behoedt u juist van een miskoop!

Een aankoopkeuring bij ons houdt in dat we eerst een stukje met de auto rijden om te beoordelen hoe de auto zich op de weg gedraagt. Daarna zal de auto zowel optische als technisch geïnspecteerd worden. Hierbij lezen we ook het storingsgeheugen van de auto uit én kijken we in het BMW systeem wat het onderhoudsverleden van de auto is. Daarnaast kijken we ook of alles in het interieur werkt zoals het hoort te werken.

Nadat de auto van voor tot achter en van onder tot boven geïnspecteerd is krijgt u als klant een overzicht van alle bevindingen. Desgewenst kunnen we deze bevindingen ook naast de auto met u bespreken. Tevens kunnen we een offerte maken voor de werkzaamheden die nodig zijn om de auto naar perfecte staat te brengen.

Wij hopen u graag te mogen helpen met een aankoopkeuring van uw droom BMW M!