Ferrari

Algemeen Ferrari onderhoud

Door onze ligging in Breukelen aan de A2 zijn wij zeer goed bereikbaar vanaf Amsterdam, Utrecht en omstreken. Bob en Nick hebben beiden bij een Ferrari dealer gewerkt en hebben daardoor een grote passie voor Ferrari ontwikkeld. Wij hebben ervaring met oude en nieuwe Ferrari’s. Ons jongste project was een 30 minuten oude 488 Pista Spider waar wij een Capristo uitlaten set onder gemonteerd hebben en ons oudste project is een 340 Superamerica Vignale Spider uit 1952 die wij onderhouden tijdens de Mille Miglia.

'99 550 Maranello

Deze auto hebben wij op alle mogelijke vlakken aangepakt. Lees hier meer over dit project….

Mille Miglia

Deze 1952 340 Superamerica Vignale Spider is de enige 340 op aarde met een Vignale body. wij onderhouden deze auto en de klant racet in de Mille Miglia met deze auto. Wij reizen mee naar Italië om technische ondersteuning te leveren tijdens deze tocht.

488 Challenge

Sinds 2019 verzorgen wij deze 488 Challenge auto. Gedurende het jaar staat de auto bij ons en zorgen wij er voor dat de auto klaar is voor de races. Tijdens de raceweekenden doen wij het onderhoud van de auto maar lezen we de auto ook uit aan de hand van die data de afstelling aanpassen.